In aceasta sectiune sunt indicati termenii si conditiile in care SC X-DIANCO SRL permite utilizarea sitului www.smartink.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti.

SC X-DIANCO SRL se aliniaza normelor GDPR. Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR) este aplicat pe site-ul www.smartink.ro. 

1. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile si informatiile prezentate pe situl nostru numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga: 

a. sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site; 

b. sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe site-ul www.smartink.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator; 

c. sa nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

2. Toate textele, reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, apartin autorilor lor sau sunt sunt marci inregistrate ale SC X-DIANCO SRL sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare. 

In cazul in care ati sesizat o incalcare a acestor drepturi, ne puteti contacta la adresa de email service@smartink.ro

 

3. SC X-DIANCO SRL prelucreaza datele cu caracter personal conform notificarii ANSPDC. SC X-DIANCO SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile sale, conform inscrierii in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub nr. 21267, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:

- rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele pe care acesta intentioneaza sa le achizitioneze/le-a achizitionat;

- pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;

- contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

- informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea    comenzilor;

- evaluarea produselor si serviciilor oferite;

- email marketing si publicitate;

- statistica;

- contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.

De asemenea SC X-DIANCO SRL utilizeaza e-mailul dumneavoastra pentru a va trimite informatii noi din gama de produse, oferte speciale, concursuri, e-mail personalizat.

Va puteti razgandi in orice moment cu privire la primirea de e-mailuri apasand butonul de dezabonare aflat in footerul fiecarui email pe care il primiti de la noi sau ne puteti scrie la office@smartink.ro. 

Informatiile care le furnizati sunt folosite cu responsabilitate si in maxima securitate, astfel incat nimic sa nu fie sustras.

SC X-DIANCO SRL foloseste metode si tehnologii de securitate, proceduri de lucru si de control pentru protectia datelor cu caracter personal colectate conform prevederilor in vigoare. In acest sens este desemnat un ofiter pentru protectia datelor (DPO) care raspunde solicitarilor la service@smartink.ro.

Informatiile utilizatorului cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale in vigoare.

La solicitarea explicita a utilizatorului, www.smartink.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare. 


Politica de confidentialitate a SC X-DIANCO SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. SC X-DIANCO SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului. 


SC X-DIANCO SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului. 

 

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa prin email la adresa service@smartink.ro catre SC X-DIANCO SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata ce va fi inregistrata de catre societatea noastra.

 

Toate numele de marci si marcile inregistrate prezente pe acest site web sunt proprietatea proprietarilor lor respectivi, acestea fiind prezente pe acest site web doar in scopuri descriptive.

 

Va multumim!